skip to main content

Half-Baked Thought

 |  notes  |  In reply to

Ik lees altijd mijn eigen posts opnieuw “in productie” in de feed reader die verschijnen na een uur. Meestal verbeter ik dan hier en daar typfoutjes, maar vaker zijn het niet de typfouten maar de grotere gaten in logica of redenering waar ik niet meer aan dacht en dan tijdens het lezen plots wel terug opduiken, die ik dan nog toevoeg.

Dat gezegd zijnde, zo’n verbetering/aanpassing duurt ook weer gewoon een uur voordat het online geplaatst wordt. Mij kan het weinig schelen of lezers de eerste of volgende versies van een post gelezen hebben. De kans is heel klein dat ze het gat in de redenering ontdekken, aangezien het hier voor mij altijd over een intern filosofisch gesprek gaat. Vroege lezers missen misschien een alinea.

(Ik push dit bericht naar de repo op 14:01, d.w.z. dat het op 15:00 online staat en de Webmention server aan de gang zwiert)